lördag 21 april 2012

FUNDERAR

Som jag gjort 175 gånger innan på om jag kanske ska köra LCHF nu inför sommaren. Alla som gör det ordentligt verkar ju gå ner sina kilon. Jag har några kvar som ska väck. Men samtidigt så verkar det bökigt. Och jag har ingen lust att kasta i mig massor med fett. Nu vet jag att det inte är bara det man äter men ändå.. Ja.. Jag funderar vidare. Bestämmer mig imorgon.

3 kommentarer:

  1. Det finns sjukt många sätt att köra, men allt hänger ju bara på en sak i slutändan... man får inte stoppa i sej mera kalorier än vad man gör av med, gör man det så gör man ju självklart upp i vikt...
    Och tvärtom, gör man av med mer energi än vad man stoppar i sej så går man ner i vikt, ganska logisk... Men det är som sagt sjukt svårt att hålla koll på sånt i huvudet hur mycket man äter per dag och hur mycket kalorier det innehåller mm :( Polaren har en sjukt bra app till sin iPhone, han har gått ner massor när han följde den... jag kan kolla upp vad den appen heter till dej... :)

    SvaraRadera
  2. Jättegärna. Jag kommer köra Lchf nu och se om det funkar för mig. Visst är det precis så som du beskriver man måste göra av med mer än man äter. Jag är rätt bra på att hålla koll på vad jag stoppar i mig och min vikt nu är helt okej men jag vill ändå bli av med ca 5 kg och då tror jag att det kan vara en bra grej att ändra kostvanor helt och fortsätta träna ännu mer. Vill ju bli deffad inför sommaren ;)

    SvaraRadera
  3. Liite sent svar av mej kanske... :( men den heter "Kaloriräknare" från ShapeUp Club, jag har precis lagt upp info om den Appen på min blogg... ;)

    SvaraRadera