torsdag 27 oktober 2011

TEXAS NO BEAN CHILI OCH CUPCAKES

Imorgon ska jag vara barnfri hela dagen! Just nu känns det så sjukt efterlängtat men jag vet ju att jag kommer sakna lillskiten ändå. Han har börjat med en massa nya saker, som till exempel att testa sin pipa. Inte sova när han ska osv. Men han är så mycket roligare nu när hans personlighet kommer fram. Han kan ligga och titta på mig och sen börjar han helt plötsligt asgarva (hur jag ska tolka det vet jag inte) haha!
Iallafall på min leeeediga dag då. Ingen karl, inget barn..Sa jag ledigt!
Jag ska på en behandling kl 11 sen tänkte jag strosa lite, kanske träna. Sola! Även om det är dåligt men det skiter jag i. Sen tänkte jag styra upp mysmiddag deluxe i form av ett långkok. Texas No Bean Chili står på menyn! Det kan vara min favoriträtt alla kategorier men då vill jag att den ska smaka som på Texas Longhorn. Så det blir spännande det här. Till efterrätt blir det..
Lakrits cupcakes! Det är turkisk peppar i så det måste ju bli succé!
Vi får se hur det går.
Nu ska jag socialisera med min karl innan vi båda somnar.


2 kommentarer:

  1. avis avis avis. kom på vad jag vill att du ska skriva om på bloggen!!! jag älskar ju din klädstil även dina fuldagar är fina hahaha så mer klädsidor, bloggar bilder på kläder du rekomenderar o gillar I LIKE IT... kram lindha

    SvaraRadera
  2. Coming right up Lindha!!
    Och gullig du är som tycker jag är fin när jag egentligen är ful :) Puss

    SvaraRadera